Akraft tilbyr billig strøm

Billig strøm er tilgjengelig i Norge. Hvis du vil finne et leverandørfirma som tilbyr de mest rimelige prisene for strøm, vil du dra nytte av å oppdage Akraft. Dette er et populært strømleverandør, så du har kanskje hørt om Akraft allerede. Du kan imidlertid ikke vite mye om selskapet.

Med dette i tankene skal vi dele noen viktige fakta om dette firmaet og dets historie, pakkealternativer for kunder og kundepleiepolitikk.

 

Akraft tilbyr billig strøm

f:id:stromleverandor:20170805122043j:plain

Dette selskapet henvender seg til budsjettbevisste kunder i Norge. Selskapets slagord, "Alltid Billig Strøm" sier egentlig alt! For øyeblikket tilbyr selskapet fire nivåer av service til sine kunder. Dette er fint som du får alternativer når du registrerer deg for service. Du trenger ikke å betale for mer strøm enn du vanligvis trenger!

Hvis du er på et lav budsjett, gå for den mest grunnleggende tjenestepakken. Hvis du trenger mer strøm, bør du vurdere en middels eller en av større pakker. Skal kjøpet ditt til ditt gjennomsnittlige strømforbruk for å finne en pakke som er et perfekt match!

 

Hvilken pakke er riktig for deg?

Kjent for å tilby den billigste strømmen i Kongeriket, Akraft leverer pakker som passer til kundenes behov. Et nåværende pakkealternativ er Full Ctrl-pakken, som inkluderer en måned med strøm som er hundre prosent gratis!

Denne pakken koster 269 kroner per måned. Du kan bestille denne pengebesparende elpakken online, via den offisielle Akraft-nettsiden. Alle pakker som tilbys kan bestilles via selskapets nettside, som også tilbyr kontaktinformasjon for rask kundestøtte, samt en rekke detaljer om Akraft.

 

Et annet alternativ er variabelpakken, som koster 29,90 øre / kWh.

Alt sagt, det er fire servicepakker. Det er nok valg å glede alle sammen. En av de servicepakker som tilbys av Akraft, som er en seks måneders kampanje kjent som Spot, anbefales av det nasjonale forbrukerrådet.

Dette selskapet får respekt og anbefalinger fordi det legger en premie på å tilby kundene den billige kraften de vil ha. Mens det er andre elektrisitetsleverandører i Norge, er vi sikre på at denne gir overkommelig pris på en måte som konkurrenter ikke synes å kunne matche.

For eksempel er strømkurslistene online, og Akraft kommer vanligvis ut på nummer én for overkommelig pris på alle disse listene. Samtidig er det lurt å sammenligne med andre strømleverandører for å få litt oversikt, dette kan du enkelt gjøre ved hjelp av strømtest.no. Dette er en god grunn til å velge selskapet, men det er ikke den eneste grunnen!

Kjøp en billig strømpakke i dag

Nå som du vet mer om Akraft og alt de har å tilby, hvorfor ikke sammenligne mot andre strømleverandører? Når du gjør det, kan du lese pakkealternativene og bestille favoritten din. Noen ganger har elkunder spørsmål. Hvis du gjør det, bør du oppdage at det å nå ut til Akraft servicerepresentanter via nettsiden er nøkkelen til å få kundeservice som du trenger, enten du er en eksisterende Akraft-kunde eller vurderer å kjøpe strøm fra selskapet for første gang.